Starity

A Kids' Choice Awards legszebb ruhái

2013. március 24. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Kids' Choice Awards legjobb szettjeit a tavaszias hangulat jellemezte, tehát lássuk most a legstílusosabb sztárokat!

hirdetés
A Kids' Choice Awards legszebb ruhái

Március 23-án került megrendezésre az idei Kids' Choice Awards, melyen rengeteg tinisztár lépett a lila szőnyegre. Öltözékeik többnyire a tavaszias, vidám színeket és fazonokat hordozták magukban és néhány kivétellel legtöbbjük megtalálta a számára tökéletes darabot a díjátadóra, így cikkünkben most bemutatjuk az est legszebb szettjeit.

Victoria Justice

A Victorius sztárja egy igazán színes Pia Pauro darabot választott, ami nem csak a fiatal színésznőhöz illett, hanem a díjátadó bohókás hangulatához is. Piros Aldo cipővel, narancssárga Nancy Gonzalez táskával, lágy fürtökkel és természetes sminkkel dobta fel az amúgy is figyelemfelkeltő ruhát.

Ashley Tisdale

A 27 éves színész-énekesnő ragyogott ebben az ezüst Rafael Cennamo miniruhában és színben tökéletesen passzoló Jerome C. Rousseau magassarkúban. Kiegészítőként egyetlen Carla Amorim gyűrűt húzott ujjára, ami bőven elég volt egy ilyen feltűnő öltözékhez.

Katy Perry

Az idei év kedvenc énekesnője egy vidám kétrészes szettet választott. A Herve Leger fekete, kék és citromsárga színekben pompázó kreálmánya pompásan állt Katy-nek és az egyszerű fekete Christian Louboutin cipő is remekül illett a képbe.

Selena Gomez

A szavazók által legjobb színésznőnek ítélt Disney-csillag hozta szokásos bájos formáját az Oscar de la Renta babakék felsőben és fehér rövidnadrágban. Lábbeliként egy Guccit választott, retikül terén pedig Diane Von Furstenbergnek szavazott bizalmat.

Lucy Hale

A Pretty Little Liars sztárja díjátadóként vett részt a shown, de hófehér Dior ruhája fenomenális volt. Kiegészítőként egy fekete övvel dobta fel azt és egy ugyanilyen színű Brian Atwood cipőt, Bauble Bar nyakláncot és egy pink táskát választott.

Stefanie Scott

A 16 éves Disney-sztár elbűvölően festett ebben a babarózsaszín Keepsake ruhában. Az ékszerek és a laza konty is kitűnően passzolt, egyedül a fekete-sárga magassarkúval nem vagyunk kibékülve.

Debby Ryan

A Disney másik üdvöskéje kicsit nőiesebbre vette a figurát ezzel az érdekes kivágású Topshop darabbal, melyet sötétkék és pink színben pompázó Jean Michel Cazabat cipővel párosított.

Olivia Holt

A 15 éves szőkeségnek egy Mara Hoffman színpompás ruhára esett a választása, melyet egy fekete H&M bőrkabáttal, Lulu Guinness retiküllel, lila Ruthie Davis cipővel és Nissa ékszerekkel tett érdekesebbé.

Bella Thorne

A Shake it Up sztárja csak úgy tündökölt ebben az ezüst Bec & Bridge szettben. Az idei szezon egyik elengedhetetlen darabjai a neon ruhák és kiegészítők, így Bella választása egy pink Alice and Olivia magassarkúra, neonzöld Dannijo ékszerekre és egy ugyanilyen színű Juicy Couture retikülre esett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek