Starity

María Fernanda Yépezre ismét rátalált a szerelem

2013. március 25. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő az Arap Bethkével való szakítás után mély depresszióba esett, azonban most ismét boldog új szerelme oldalán. Matías Novoával a La Teniente című sorozat forgatásán jöttek össze.

hirdetés
María Fernanda Yépezre ismét rátalált a szerelem

María Fernanda Yépez, a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom! című sorozat Yésicájának több évig komoly kapcsolata volt a Második esélyből ismert Arap Bethkével. A múlt évben azonban szakítottak, és a színésznőt ez nagyon megviselte. María Fernanda elhagyta Kolumbiát, hogy kiheverje a történteket, és Mexikóba költözött, majd megkapta a La Teniente című akció-sorozat főszerepét, mely során megismerkedett Matías Novoa színésszel.

A színésznő nem beszélt a magánéletéről egy lapnak sem, azonban a TvNotas magazin márciusban több fotót készített róluk, melyeken egy étterem előtt ölelgetik egymást.

Később felkeresték María Fernandát, aki nem titkolta a kapcsolatot. Elmesélte, hogy bár megvilsete őt az Arap Bethkével tölténő szakítás, egy teljesen új fejezet kezdődik az életében, és csakis az új kapcsolatára fog koncentrálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek