Starity

Victoria Beckham nem akar többé énekelni

2013. március 26. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spice Girls egykori tagja kijelentette, hogy soha többé nem akar színpadra állni és énekelni.

hirdetés
Victoria Beckham nem akar többé énekelni

Victoria Beckham bejelentette, hogy soha többé nem akar énekelni és színpadra lépni, így a Spice Girls most az utódját keresi egy televíziós valóságshow keretében. Ez egy hihetetlen lehetőség a rajongók számára, hiszen a nyertes (akinek a neve Wannabe Spice lesz) csatlakozik a világ legnépszerűbb lánybandához a 2014-es turnéjukon.

A megmaradt négy Spice Girl – Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm és Melanie Brown – máris elkezdték a tárgyalásokat különböző televíziós producerekkel, hogy az X Factorhoz hasonló műsor minél hamarabb létrejöhessen.

A bandához közeli források szerint a negyvenéves Ginger Spice, Geri Halliwell az, aki leginkább szorgalmazza a show létrejöttét, hogy megtalálják Posh Spice utódját. Nagyon csalódottan fogadta régi barátnője döntését, mert nagyon reménykedett abban, hogy a zenekar újraéledhet a nagy sikerű olimpiai fellépés után, amikor a záróceremónián az öt lány fergeteges koncertet adott.

Barátai elmondása szerint Victoria egy Justin Bieber-koncerten, amelyen a két idősebb fiával vett részt, közölte, hogy többé nem fog énekelni, majd elhatározását megerősítette két héttel ezelőtt egy másik koncerten a londoni O2 Arénában. „Sosem fogtok rávenni, hogy színpadra lépjek, még ha a lányok mindent meg is tesznek, hogy rábeszéljenek.”

Victoria inkább a családjának akarja szentelni az idejét, valamint a sikeres divattervezői karrierjének.

A Spice Girls 1994-ben alakult, miután a lányok válaszoltak a The Stage magazinban feladott hirdetésre. Két évet töltöttek próbákkal és demóanyagok készítésével, mielőtt sikerült betörniük a Wannabe című dalukkal, amely 30 országban vette be az első helyet. Első albumuk, a Spice 28 millió példányban kelt el, mára pedig 80 millió eladott lemezzel büszkélkedhetnek. Népszerűségük hihetetlen méreteket öltött szinte pillanatok alatt, több millió dolláros szerződést kötöttek a Pepsivel és más cégekkel. Saját filmet is készítettek, Spiceworld címmel. Királyi fenségekkel találkoztak, és olyan világvezetőknek énekeltek, mint Nelson Mandela.

1998-ban azonban Geri hirtelen elhagyta a bandát, és nyilvánosságra kerültek a tagok között dúló problémák és komoly ellentétek. Két év múlva a Spice Girls hivatalosan is feloszlott – noha hét évvel később ismét összeálltak egy turné és egy visszatérő kislemez kedvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek