Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban - Lea Michele

2013. május 04. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk ezúttal a Glee dalospacsirtájának legjobb és legrosszabb szettjeivel folytatódik.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban - Lea Michele

Lea Michele stílusa kifogásolhatatlan a divat terén a legtöbb esetben, hiszen szinte mindig káprázatos ruhakölteményekben lép a vörös szőnyegre. Választása a legnagyobb tervezők legjobb darabjaira esik, azonban néha még ő is melléfog és nem éppen a legszebb ruhát ölti magára., így cikksorozatunk ezen részében a Glee sztárjának öt legjobb és öt kevésbé jó összeállítását mutatjuk meg.

A legszebb ruha-összeállítások:

SAG Awards – 2012

Lea egy Versace ruhában jelent meg a tavalyi Screen Actors Guild Awardson, mely merész oldalkivágásának hála a kíváncsiskodó szemek megcsodálhatták irigylésre méltó lábait. Az estélyihez egy Casadei magassarkút, Lorraine Schwartz ékszereket és egy Fendi retikült választott.

Golden Globe – 2013

A színésznő ismét egy lábmutogatós estélyit választott az idei Golden Globe-ra, ám most egy elefántcsont színű, ragyogó Elie Saab darab mellett döntött, melyhez Giambattista Valli cipőt és Lorraine Schwartz kiegészítőket húzott.

Glee Season 4 Premiere – 2012

Lea ezúttal sem hazudtolta meg magát ezzel a gyönyörű fekete Versace dresszel, melynek csipkés oldala rejtélyes és szexi hatást nyújt, ráadásul a dekoltázs sem kerüli el a tekintetet. Az azonos színben pompázó Louboutin cipellő és Dorazzio ékszerek pedig csak még tökéletesebbé teszik a látványt.

Teen Choice Awards – 2012

A 26 éves szépség jól tudja, hogy a Versace ruhákkal nem lehet hibázni, így a tavalyi TCA-n egy meseszép világosrózsaszín miniruhában és ugyanezen márkájú lila cipőben jelent meg. Kiegészítőként Stephen Webster fülbevalóval és gyűrűvel ékesítette megjelenését.

People's Choice Awards – 2013

A Glee Rachelje szokásához híven ismét egy lenyűgöző koktélruhát választott. Ezúttal egy pink színben tündöklő csipkés darabot Elie Saabtől és egy ugyanilyen színű magassarkú mellett döntött, végül pedig Anita Ko ékszerekkel tette még gyönyörűbbé a látványt.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

ELLE's 19th Annual Women In Hollywood Celebration – 2012

Egyértelműen ez a Zimmerman kreálmány volt a legbevállalósabb és egyben legpocsékabb gönc, amit valaha magára aggatott. Egyszerűen nem tudjuk megérteni, hogy megannyi káprázatos ruha után, hogy volt képes egy ilyenben megjelenni az egyik legnevesebb magazin partiján.

FOX All-Star TCA Party – 2012

Ezzel a kék Peter Som ruhával nem igazán jött be a lábvillantás, ugyanis előnytelen szabása teljesen elnyeli Lea gyönyörű alakját, így ez a csöppnyi felüdülés sem tudja elvonni a figyelmet a hibákról.

Hogan by Karl Lagerfeld Paris Show – 2011

Első megjelenése a párizsi divathéten nem éppen a legszerencsésebb debütálás volt. A The Row 2011-es kollekciójából származó fekete darab az előzőhöz hasonlóan elnyelte alakját és sokkal inkább egy várandós kismamán tudnánk elképzelni, ráadásul olyan, mintha egy sima koktélruhára egy átlátszó köpenyt húzott volna.

11th Annual Chrysalis Butterfly Ball – 2012

Emilio Pucci 2012-es őszi kollekciójának darabja elég érdekes díszítéssel rendelkezik. A túl világos virágminta eloszlása szabálytalan, ezzel pedig nem túl szép és előnyös kontrasztot ad és öregíti is a fiatal színésznőt.

The Jonsson Cancer Center Foundation's 17th Annual Taste For A Cure Gala – 2012

Ez a tavalyi Oscar de la Renta ruha túl sok! Az egészet csipkék borítják, ráadásul a hosszú tüllszoknya még egyet rádob az amúgy is borzalmas összhatásra. Egyedül sminkjével és frizurájával vagyunk megelégedve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek