Starity

Petíciót indítottak a My Chemical Romance-ért

2013. március 27. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A My Chemical Romance nemrégiben jelentette be, hogy végleg felhagynak a zenéléssel, ám a rajongók ezt nem hagyják annyiban: aláírásgyűjtő akciót szerveztek.

hirdetés
Petíciót indítottak a My Chemical Romance-ért

Valóságosan sokkolta a My Chemical Romance-rajongókat a kedvenc bandájuk által közzétett bejegyzés, melyben végleg búcsút vettek mindenkitől, ugyanis érthetetlen okok miatt úgy döntöttek, különválnak útjaik. A bejelentés óta a banda tagjai közül Mikey Way és Gerard Way is csiripelt az esetről.

A napokban kiderült, hogy néhány elszánt MCR-rajongó nem kívánja annyiban hagyni a dolgot, egy petíciót indítottak a világhálón, melynek a segítségével azt kívánják elérni, hogy a rockbanda szervezzen meg még egy utolsó világ körüli turnét, amely során végleg elbúcsúznak a lelkes támogatóiktól.

A kampány megálmodója, Cameron Lee szerint a zenekarnak korrektebbnek kellene lennie a rajongóikkal, hiszen éveken keresztül támogatták őket, és kárpótlást érdemelnek a hirtelen búcsú miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek