Starity

Vandálok törtek be Til Schweiger otthonába

2013. március 27. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német színész otthonába ismeretlenek törtek be, barátnője autóját felgyújtották.

hirdetés
Vandálok törtek be Til Schweiger otthonába

Az interneten nemcsak támadásokat kaphatunk, hanem dicséreteket vagy kedves meglepetéseket – ezt a német színész, Til Schweiger, aki jelenleg a Tatort című népszerű sorozatban játszik, a saját bőrén tapasztalhatta meg.

Nemrégiben kiderült, hogy valaki behatolt a színész otthonába, fehérre festette a lekvárosüvegeket, sőt, még a barátnője autóját is felgyújtották. Schweiger Facebook-oldalát azonnal elözönlötték a kedves üzenetek, amelyekben a rajongók fejezik ki rajongásukat és támogatásukat.

„Helló, Til – írta valaki a kedvencének –, nagyon sajnálom, ami veled történt. Minden jót kívánok nektek.“ Egy másik rajongó azt tanácsolta: „Ne hagyd, hogy néhány idióta felhúzzon." Valaki más pedig így írt: „Igaz, hogy nem vagyok különösebben nagy rajongód, de azt beismerem, hogy az ilyen eseteket egyszerűen nem lehet elviselni.“ Volt, aki azt írta, hogy önmagát szégyelli az eddig ismeretlen elkövetők miatt.

A 49 éves Schweiger csupán egy boldog húsvétot szeretett volna eltölteni a barátnőjével és a gyermekeivel. Egy rajongója még egy fotót is küldött neki, amelyen zöldségekből készített aranyos húsvéti nyuszik láthatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek