Starity

Justin Bieber visszavonul?

2013. március 29. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai tinisztár két döntés között áll: vagy folytatja karrierjét egy új albummal és esetleges turnéval, vagy egy kis időre visszavonul a hírnév elől, hogy magára koncentráljon.

hirdetés
Justin Bieber visszavonul?

Justin Bieber körül csak a botrány forog január óta, már felsorolni sem érdemes a rengeteg negatív dolgot, amit e négy hónapban megtapasztalt. Drogozástól kezdve rajongók, illetve szomszédok kigúnyolásán keresztül az állandó felül és immáron alul vetkőzéséig is eljutott. Talán tényleg ideje lenne egy kis szünetet tartania, majd frissen visszatérnie a popiparba?

„Régóta gondolkodom, mi legyen. Talán csinálok egy új albumot és turnét, de annak is van esélye, hogy egy kisebb időre visszavonulok, hogy legyen időm újragondolni és kitalálni a dolgokat magam körül. 19 éves vagyok, rengeteg út áll még előttem” – nyilatkozta Bieber a US Weeklynek.

Ezek szerint Justin fontolóba vette Christina Aguilera múlt heti tanácsát, vagy egyszerűen magától jött rá, hogy talán szüksége lenne egy kis pihenésre kamerák nélkül.

A visszavonuláson kívül Justin a sértett pontjairól is beszámolt a magazinnak. „Nagyon rosszul esik nekem, hogy sokan rossz embernek hisznek. Ezen nagyon fel tudom húzni magam. Hatalmas szívem van, és jó példakép szeretnék lenni, de egyre azt veszem észre, az emberek azt szeretnék, hogy elbukjak.”

Ezek után a Londonban való gázmaszkos masírozását is megmagyarázta. „El akartam rejteni az arcom a kamerák elől. Meg persze jót szórakoztunk ezen a haverjaimmal. Csak viccelődtünk, semmi komoly nem volt a dolog mögött. – végszóként pedig ennyit tett hozzá: – Fiatal vagyok még, és sokszor hibázok. Ez is része a felnőtté válásnak. Csak egy fiatal srác vagyok, aki szeret szórakozni, szerintem ebben semmi rossz sincsen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek