Starity

Leonardo DiCaprio cukros bácsi lesz

2013. március 28. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Titanic szívtiprója ismét egy jótékony cél szolgálatába állítja a hírnevét: a mesterséges anyagokból készített édességek helyett a természetes alapú csokoládét és cukrot gyártó Unreal Candiest népszerűsíti.

hirdetés
Leonardo DiCaprio cukros bácsi lesz

Lehet, hogy Johnny Depp az uralkodó Willy Wonka, de ez nem fog megállítani egy másik hírességet abban, hogy valami édeset osszon meg másokkal.

Leonardo DiCaprio csatlakozott néhány híres barátjához abban a projektben, hogy természetes anyagokból készült húsvéti finomságokat reklámozzanak. DiCaprio, Tom Brady, Giselle Bundchen és a Twitter megalapítója, Jack Dorsey összefogott, és mindannyian az Unreal Candy nevű márkát népszerűsítik, amely mesterséges anyagoktól mentes, valódi csokoládét kínál a vásárlóknak.

„Azáltal, hogy együtt dolgozunk azon, hogy megóvjuk mind az emberek, mind a környezetünk egészségét, egészségesebb ételeket készíthetünk, amelyek jótékony hatással lesznek az emberekre, miközben csökkentik a bolygónk szennyezésének mértékét” – nyilatkozta DiCaprio egy közleményben.

A cég egyúttal támogatja a kisvállalkozókat is, hiszen helyi farmerektől szerzi meg a hozzávalókat, és azzal is eldicsekedhetnek, hogy az egyik alapító tagjuk, Nicky Bronner mindössze 16 éves. (Ki értene jobban az édességekhez, mint egy tinédzser?)

Az új termékekhez tartozik egy kampány is, amelynek során a húsvéti nyuszi beutazza az országot, és elnézést kér azért, hogy eddig mindenféle mesterséges termékek kerültek forgalomba.

Nem ez az első alkalom, hogy DiCaprio élelmiszerekkel kapcsolatos jótékonysági munkában vesz részt. Már korábban együtt dolgozott a La Colombe nevű kávékészítő céggel, amely a gyártási folyamat során nagyon szigorúan veszi a környezetvédelmi előírásokat. Bármikor szívesen elmegyünk veled húsvéti tojásvadászatra, Leo!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek