Starity

Villát meglepte, hogy Torres maradt

2010. augusztus 06. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol armada sztárcsatára szerint a Liverpool, ha nem ér el eredményt, nem tudják majd megtartani jövőre Fernandót. A vb-n öt gólt szerzett Villa nem érti, hogy barátja Nando miért is marad a Liverpoolban.

hirdetés
Villát meglepte, hogy Torres maradt

David Villa Sánchez így nyilatkozott: „Meg vagyok lepve, hogy Fernando maradt a Liverpoolban. A vébén sokat beszélgettünk, és akkor biztos voltam benne, hogy aláír a Chelsea-hez. Azt hiszem, ez csakis azért nem lett így, mert a Chelsea nem ajánlott annyit, amennyit a Liverpool szeretett volna kapni. Ha így lett volna, akkor biztos, hogy Fernando most már Londonban lenne.” — nyilatkozta David a Daily Star Sunday lapnak

Szerinte, ha a Liverpool ebben az évben sem hoz nagy címeket, akkor jövőre sehogysem lesz képes maradásra fogni a focistáit, például Nandót, és nemcsak Carlo Ancelotti látná szívesen a Chelsea-ben, hanem a Manchester City menedzsere, Roberto Mancini is.

Villa 40 millióért átment a Barcelonához a Valenciából; nemsokkára Mexikó ellen játszik. Viszont Fernando nem lesz benne ebben a csapatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek