Starity

A Hawaii Five-0 a negyedik évaddal tér vissza

2013. március 29. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS csatorna a napokban bejelentette, hogy a Hawaii Five-0 című sorozatnak negyedik évada is lesz.

hirdetés
A Hawaii Five-0 a negyedik évaddal tér vissza

A 2010-ben indult Hawaii Five-0 című sorozat ősszel a negyedik évaddal lesz látható Amerikában, ugyanis a CBS igényt tart további epizódokra is. Bár a harmadik évad a másodikhoz képest kevésbé teljesített jól, azt is érdemes megemlíteni, hogy a harmadik szezon egy órával később – egészen pontosan este 10 órakor – látható az előzőekhez képest, azaz kedvezőtlenebb időpontban, hiszen akkor kevesebben ülnek le a képernyők elé.

A még mindig futó harmadik évad eddig bemutatott epizódjai egy kivételével hétfőn kerülnek adásba, a 14. epizódot azonban vasárnap vetítették, és a nézettsége több mint 13 millió volt.

Annak ellenére, hogy a nézettség többségében nem több 10 milliónál, mégis vetítésének idősávjában országos adatokat tekintve legtöbbször a második legnézettebb műsor. A sorozatnak eddig csak az első két évadát vetítették le hazánkban, de még idén láthatjuk a harmadikat is a Universal Channel jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek