Starity

Újabb Prada kampány Axente Vanessával

2013. március 29. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre sikeresebb magyar modell visszatérő arca a márkának, hiszen immár harmadszorra szerepel Prada-kampányban.

hirdetés
Újabb Prada kampány Axente Vanessával
Fotó: Steven Meisel

Axente Vanessa lábai előtt hever a divatvilág és már a világhírű fotós, Steven Meisel is. Nem elég, hogy a Prada 2012-es őszi/téli és a 2013-as tavaszi/nyári kampányába is a fiatal magyar modellt választotta a művészúr, ráadásul a Vogue-nak három címlapfotót is készített reménységünk szereplésével, most Vanessa egy újabb anyagot tudhat magáénak a Pradanak és Meiselnek köszönhetően.

A 2013-as őszi kampány arcaként a zalai lány mellett feltűnik még Irene Hiemsta és Amanda Murphy is. A fotós személye immár megszokott, stylistként pedig Olivier Rizzo segédkezett a tökéletes fotók elkészítéséhez.

Amellett pedig, hogy ezek az eredmények hatalmas mérföldkövet jelentenek Vanessa karrierjében, hiszen Sasha Pivovarova után ő az egyetlen modell a világon, aki egymás után háromszor is a Prada kampányarca lett volna, nem mellékes, hogy Magyarország hírnevén is hatalmasat lendít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek