Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Demi Lovato

2013. május 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében a töretlen énekesnő, Demi Lovato legjobb, illetve legrosszabb ruháit vesszük górcső alá.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Demi Lovato

Demi Lovato szép karriert tudhat magáénak. A Disney ártatlan és bájos világától kezdve egészen az X-Faktor zsűriszékéig jutott el az évek során. Most kielemeztük, hogy a vörös szőnyeges megjelenéseiben is ennyi sikert tudhat-e magáénak, így most bemutatjuk öt legjobb és legrosszabb szettjét.

A legszebb ruha-összeállítások:

2009-ben a Hercegnő Védelmi Program premierjét a Torontói Filmfesztiválon tartották meg, ami nem kis szó. Így az elvárás is hatalmas volt a megjelenéssel kapcsolatban, Demi pedig eleget tett a kritikusok elvárásának: egy Alexander Wang fekete, illetve vajszínű álomszép darabban tette tiszteletét. A ruha tökéletesen illett a színésznő bőrtónusához. Le a kalappal!

Letisztult, kifinomult, egyszerű, de nagyszerű – ezekkel a szavakkal jellemezték a kritikusok a töretlen énekesnő 2010-es Vanity Fair Oscar-beli megjelenését. A siker titka pedig egy aranyszínű David Meister-miniruhában rejlett.

A 2010-es VH1 Do Something Awardsra egy Hervé Léger-, fekete, rózsaszín és lila színű darabot választott, ami remekül kiemelte alakját. A rendezvényhez híven, igazi dívaként pózolt a vörös szőnyegen.

A Rocktábor 2 New York-i premierjén Demi szívét-lelkét beletette a megjelenésébe. Meg is hozta neki a sikert a fehér alapon lévő ezüst csillámokkal díszített Georges Chakra-kreáció. Úgy jellemezték a szettjét, hogy „aranyos, de mégsem túl disney-s”.

2012-ben az MTV Video Music Awardson egy csillogó, fekete Topsho-ruhában jelent meg. Sokak szerint nem állt előnyösen az énekesnőn, de csak rá kell nézni a képekre: Demi teljes szívéből mosolyog és boldogan tartja a díját, látszik tehát, hogy jól érzi magát a ruhában. Ennél mi is lenne fontosabb?

A legrosszabb ruha-összeállítások:

A 2011-es VH1 Do Something-díjátadón Demi valami nagyon szexi hatást szeretett volna elérni, de nem járt sok sikerrel. Mellei majdnem kikandikálnak a láthatóan szűk Burning Torch-ruhából.

Demi nem tartozik a nádszálvékony lányok körébe, de nagyon szép, nőies alakja van. Viszont sajnos ez a 2011 szeptemberében viselt párducmintás kreáció előnytelenül mutatja be és emeli ki az énekesnő formás idomait.

A tavalyi Teen Choice Awardson Demi nagyon bevállalósra vette a figurát, ehhez pedig a Falguni & Shane Peacock mini-ruhája és platformos Louboutin-cipője segítette hozzá. Egyébként a ruhával addig nem volt baj, amíg Demi oldalra nem fordult – ugyanis melleiből többet mutat, mint kéne.

2012-es VH1 Divas eseményen egy fekete Topshop-ruhában jelent meg. Maga a dressz szép lenne, ha levágnánk az ujjáról a gyöngyös, csillogós részt, de azzal kicsit kövéríti és öregíti Demit.

Az X-Faktor záróbuliján ismét egy Topshop-darabba bújt bele, de úgy látszik, a műsor zsűritagjának nincs szerencséje a márkával. A kreáció túl sok volt az énekesnőn, ráadásul nem is a legelőnyösebb számára, inkább egy Barbie baba-dresszre hajaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek