Starity

Díváskodás miatt törölték Jennifer Lopez fellépését

2013. március 30. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

60 milliós közönséget ültettek fel az énekesnő követelései miatt Indiában.

hirdetés
Díváskodás miatt törölték Jennifer Lopez fellépését
Fotó: Harper's Bazaar

Jennifer Lopez mindig is hírhedt volt extravagáns, dívás igényeiről koncertjei alkalmával és ez legutóbbi indiai felkérése alkalmával is bebizonyosodott, amikor az Indiai Premier League nyitóceremóniáján szerepelt volna.

Történt ugyanis állítólag, hogy menedzsere, Benny Medina arra kérte a szervezőket, hogy finanszírozzanak egy privát repülőgépet és hotelszobákat az énekesnő és egész kísérete, köztük stylistja és személyi séfje számára. Természetesen kívánságaikat felháborítónak találták, így végül törölték JLo fellépését a több milliós tömeg legnagyobb felháborodására.

„Gyakorlatilag versenyképtelenné tette magát az eseményre. Ez nagyon ostoba lépés volt, mivel ilyen alkalmakkor a közönség hatalmas. Olyan mint a Super Bowl félidei showja” – árulta el egy bennfentes a NY Postnak.

Lopez képviselője azonban tagadta, hogy valóban kidobták volna, elmondása szerint túl elfoglalt volt ahhoz, hogy fellépjen, ugyanis a dátum ütközött jelenlegi zsúfolt ütemtervével, mely a nyár folyamán megjelenő albuma munkálatai miatt kötelezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek