Starity

Íme, a 21. század legrémesebb celebfrizurái

2013. március 30. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is Rihanna lett a 21. század legrémesebb frizujának jogos birtoklója, de mögötte kullog David Beckham, Nicki Minaj és Christina Aguilera is a listán.

hirdetés
Íme, a 21. század legrémesebb celebfrizurái

A Fabriah ezer embert kérdezett meg arról, vajon ki érdemli meg ezt a nem éppen megtisztelő címet, és a szavazás végén a barbadosi énekesnő került ki győztesen. A listán szerepel még David Beckham a varázslatos búzatábla hajával, Kelly Osbourne a dubstep DJ frizujával, de az A-listás Scarlett Johansson is ott csücsül a fűnyíró által megtépázott hajkoronájával.

Justin Timberlake szöszi göndör fürtjei mellett Russell Brandnek sem sikerült lenyűgöznie a hölgyeket, de Nicki Minajt is piszkálják előnytelen parókái és haja miatt, mivel legtöbbször úgy néz ki a rendezvényeken, mintha egy festő palettája ráborult volna a fejére.

„Skrillex haja egyedi és király – mondják a látogatók –, csak a fiatalságnak nem kellene követnie ezt az ostoba trendet, hiszen állásinterjún nem éppen előnyös a félig lenyírt haj.”




Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek