Starity

Önimádó modellek a világhálón, avagy posztolás percenként

2013. március 30. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon miért osztanak meg annyi képet magukról a modellek? Lássunk néhányat a leggyakoribb önpromóciókból.

hirdetés
Önimádó modellek a világhálón, avagy posztolás percenként

Előfordult már sokunkkal, hogy olyan képet töltöttünk fel magunkról egy közösségi oldalra, amit a tükörképünkről készítettünk. Vannak azonban olyan modellek, akik nemcsupán a munkájuk miatt szeretnének a kamera előtt állni, hanem az okostelefonjaikkal lőnek pár képet magukról, esetleg más modellekkel karöltve, és meg is osztják azt a nagyvilággal.

Ünneplés, shopping, sport vagy egyszerű séta, a modellek nem bírják megállni, hogy ne tegyék közzé a róluk készült fotókat. Még sosem volt ennél egyszerűbb, hogy akár a nap minden percében a világhálón lógjunk, ma már a legtöbbeknek a zsebében csücsül egy okostelefon, aminek segítségével bárki bárhol és bármikor elérhető a Facebookon keresztül.

Semmi sem egyszerűbb annál, minthogy egy kis hírnevet csináljunk magunknak pár képpel, esetleg egy videóval. Persze, ha már eleve híres az ember, akár hasznára is válhat, hogy minden pillanatban internetközelben van. A hírességek legtöbbször a saját promótálásukra használják a magukról megosztott képeket, hogy egy percig se merüljön feledésbe a nevük.

Az első fotón Cara Delevigne (20), Rita Ora (22) és a szupermodell,  Natalia Vodianova (31) látható. A legjobb ingyen reklám, ha olyan hírességeket gyűjt maga köré az ember, aki már elismert a szakmában. Natalia a NataSupernova néven található meg a Twitteren.


Fotó: Instagram

Talán senki sem oszt meg annyi fényképet magáról, mint ez a lány, és tény, hogy minden képen valamiféle eltorzult arcot vág a sima mosolygás helyett. Nem tudni, hogy csupán kitűnni szeretne, vagy úgy gondolja, vicces, ha minden fotón buta arcot vág.

Ő Cara Delevingne, a 20 éves brit model, akit egyébként már a One Direction nevű formáció több tagjával is hírbe hoztak a brit lapok.


Fotó: tumblr

Jourdan Dunn egy újabb személy, aki nem hiányozhat Cara barátai közül. Tény, hogy barátságuk mindkettőjük karrierjét előre lendítheti, hiszen a két lány követői közül sokan pártolhatnak a másikhoz is. Ez ám a PR! A két lány nemcsupán fotókat oszt meg közös pillanataikról, de számtalan videó is kering róluk az éterben.


Fotó: Instagram

Nem sokkal az után, hogy Bar Refaeli (27) az Instagramon közzétette fotóját, kommentálta is azt: „Tökéletes nap. Boldog vagyok, hogy veled tölthettem” – írta egy Izraeli strandról.


Fotó: Instagram

Rosie Huntington-Whiteley osztotta meg képét a „Na, mi a helyzet?” – kérdéssel. Ez a sokatmondó fotó a kommentelők szerint is Rosie saját stílusát domborítja ki, egy szép és retro telefonnal. A következő képen pedig kedvenc jógapózát osztotta meg velünk a 25 éves modell.


Fotók: Instagram

A következő kép a csodás Miranda Kerr-ről készült. Orlando Bloom gyermekének édesanyja is áldozatául esett a tükörből való fotózkodás divatjának, s cicás telefonjával készítette a képet, talán egy fitneszstúdióban.


Fotó: Instagram

A 27 éves Lily Aldridge egy híres modell fotós testvére és a Band Kings of Leon nevű együttes énekese, Caleb Followill a pasija. Már 17 éve annak, hogy először járt a Vogue fotózásán, s megpillanthatta  Cindy Crawford szupermodellt. Ehhez kapcsolódóan promótálta magát, hol máshol, mint az Instagramon, Model 2.0 címmel.


Fotók: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek