Starity

Bonnie Tyler: „Népszerűbb vagyok, mint a One Direction”

2013. március 31. 15:03   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit Daily Starnak adott interjút Bonnie Tyler. Szó esett az Eurovízióról, rajongótáborárról és egy kis esélylatolgatásról. Állítása szerint népszerűbb, mint a brit fiúcsapat, a One Direction.

hirdetés
Bonnie Tyler: „Népszerűbb vagyok, mint a One Direction”

„Van esélyem nyerni az Eurovíziós Dalfesztiválon, mert ismertebb vagyok mint a One Direction” – mondta Bonnie Tyler, majd hozzátette, a Holding Out for a Hero című daláért még mindig többen rajonganak Európa-szerte, mint Harry Stylesért és haverjaiért. A wales-i rockénekesnő úgy véli, még van akkora rajongótábora a kontinensen, hogy a Believe in Me című dalával előkelő helyen végezzen az Eurovízión.

„Én hűséges vagyok a rajongóimhoz, és hiszem, hogy szavaznak rám. Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és a skandináv államokban hatalmas a rajongótáborom.” És ez így is van, hiszen az énekesnő szinte minden évben bejárja ezeket az országokat együttesével és slágereivel.

„Van egy nagyon jó dalom, amellyel ugyanolyan jó eséllyel indulok, mint bárki más” – mondta Bonnie, de hozzátette, a tavalyi induló, a 76 éves Engelbert Humperdinck csak 12 pontot kapott öszesen és az utolsó előtti helyen végzett, de szerinte nem az énekessel, hanem a dalválasztással volt a baj. Most viszont egy nagyon jó dallal képviseli az Egyesült Királyságot, amit ráadásul egy világhírű dalszerző, Desmond Child írt.

Bonnie Tylert a BBC 30 évvel ezelőtt is indította volna a dalversenyen, sőt, még a verseny szabályait is megváltoztatták volna, azonban az énekesnő annyira sikeres volt, hogy a világ minden tájáról hívták koncertezni, így nem fért bele az idejébe.

Az énekesnő okkal gondolhatja, hogy ismertebb a One Direction formációnál, hiszen 16 stúdióalbum, 80 kislemez, 11 listavezető dal, 200-féle válogatásalbum, 40 éves zenei karrier, Guinness-rekord, tucatnyi rangos zenei díj és jelölés, valamint 100 millió eladott album van a háta mögött. Az 1984-es Holding Out for a Hero címűslágere pedig valóban időtálló, hiszen 15 filmben választották betétdalként.

Bonnie Tyler egyik legsikeresebb dala, a Holding Out for a Hero.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek