Starity

Rosie Huntington-Whiteley a Vogue-nak állt modellt

2013. március 31. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit modell az áprilisi Vogue címlapfotózását vállalta el, a képek önmagukért beszélnek.

hirdetés
Rosie Huntington-Whiteley a Vogue-nak állt modellt

Rosie ma a legkeresettebb modellek egyike, s a barátja nem kisebb személy, mint a hollywoodi akciófilmek sztárja,  Jason Statham. Mindeddig azonban alig foglalkozott még a sajtó Rosie-val, amit nem is bán annyira a szépség.

A 25 éves modell szívesebben foglalkozik karrierjének építésével vagy kinézetével, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogyan jelenik meg egy-egy fotózáson, illetve rendezvényen. Például, ahogy a brazil Vogue magazin címlapfotózásán.

Meg kell vallani, a képek fantasztikusan sikerültek. A fotósorozat egyébként a King of Rock and Roll címet viselte. Ehhez a Vogue stylistjai a legújabb áprilisi trendekkel járultak hozzá. Azonban feltehetjük magunknak a kérdést: mi értelme volt fehér, strasszköves overálban, hatalmas szőrmekabátban és hatalmas fehér kalapban kivonulni a sivatag közepére?

Tény, hogy a kiválasztott fő képpel, amelyet fent láthatunk, nem igazán sikerült összefoglalni a fotósorozat kollekciójának legszebb darabjait. Ennek ellenére a többi képről elmondhatjuk, hogy a brit hölgy kellő eleganciával prezentálja a divatos ruhákat.


Fotó: Henrique Gendre/Vogue Brasil

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek