Starity

Cseke Katinka és Kökény Attila a Nagy Duett nyertesei

2013. április 01. 11:11   |   Szerző: olívia005

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sok színes egyéniség utoljára dobta fel a vasárnap esténket, ugyanis véget ért a SuperTv2 nagy nézettségű műsora, a Nagy Duett.

hirdetés
Cseke Katinka és Kökény Attila a Nagy Duett nyertesei
Fotó: SuperTV2

A fináléban Cseke Katinka és Kökény Attila, Lakatos Márk és Bangó Margit, valamint Szabó Győző és Király Linda mérhették össze az énektudásukat. A Bubamarával nyitották a műsort Cseke Katinkáék, amely rendkívül szórakoztató volt. Be is zsebelték a maximális 30 pontot.

Szabó Győző zombiként, Király Linda pedig halott mennyasszonyként énekelte el a Thillert, majd Bangó Margit és Lakatos Márk produkciója következett: A cigánybárót énekelték el. Ők is bezsebelték a megérdemelt 30 pontot.

A második kört Cseke Katinkáék nyitották a Sosem múlik el című Kasza Tibor-dallal, Attila méhésznek, Katinka pedig méhecskének öltözött. A zsűri 29 ponttal értékelte az előadást.

A nézői szavazatok Cseke Katinkáékat és Bangó Margitékat juttatták tovább; Király Lindáék kiestek. A versenyben maradt sztárok elénekelték azt az egy számot, amely a nézőknek a legjobban tetszett. Cseke Katinkáék a Blame in to the Boogie-t választották, míg Bangó Margiték a Belehalok című dalt.

A fantomképek állása 60% és 40% volt Cseke Katinka és Kökény Attila javára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek