Starity

Danny Boyle nem szereti a dívákat

2013. április 01. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trainspotting világhírű rendezője nem tűri el, hogy a színészei dívaként viselkedjenek, és egyszer ki is rúgott egy színészt a viselkedése miatt.

hirdetés
Danny Boyle nem szereti a dívákat

A Trainspotting és a Gettómilliomos készítője azonnal kirúgta a stábjából azt a színészt, aki ráordított egy asszisztensre, hogy azonnal hozzon neki reggelit. Danny Boyle-t azt sem érdekelte, hogy emiatt a forgatás késedelmet szenvedett – egyszerűen képtelen tolerálni, ha valaki ilyen kitörést enged meg magának a jelenlétében.

A rendező nem említett neveket, amikor az America's Details nevű magazin riporterének adott interjút: „Nem tolerálom az ilyen egóbaromságokat... Már elég sok anyagot készítettünk vele, és az, hogy kirúgtam ezt a fickót, ártott a filmnek. De felhívtam a producert, és azt mondtam: Meg kell szabadulnunk ettől a pasastól.”

Boyle, aki beismeri, hogy van egy kis problémája a dühkitörések kezelésével, nem akarta elveszíteni a türelmét a szóban forgó színésszel, így azt tette, ami mindkettőjüknek a legjobb volt – és a dühét inkább a filmkészítésbe ölte.

Így nyilatkozott: „Szörnyű a természetem, amitől még magam is nagyon megijedek... képes vagyok lenyugodni – mint amikor megszabadultam attól a színésztől – és el tudom határolni magam a lelkesedéstől. Sosem voltam erőszakos, de van egy hely, egy sötétebb hely. Erőszakosnak érzem magam. És tudatában vagyok annak, hogy a filmek tele vannak erőszakkal, és úgy gondolom, hogy ez katartikus, kifejező és értékes – tehát ez az énem egyik része.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek