Starity

Jennifer Lawrence nem fog elszállni magától

2013. április 01. 12:12   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Jennifer kivételes tehetség és hatalmas sikernek örvend, szíve mélyén örökké ugyanaz az egyszerű lány marad, aki mindig is volt.

hirdetés
Jennifer Lawrence nem fog elszállni magától

Nemrég történt csak, hogy a legszebb hollywoodi sztárnak kiáltották ki az alig 22 éves Jennifert a szakmájában, s már ilyen fiatalon megkapta élete első Oscar- és Golden Globe-ját. A színésznő úgy döntött, családja segítségét kéri, hogy ne szálljon el magától.

A Fabulous magazinnak elárulta: „A szüleim sosem hagynák, hogy s*ggfejjé váljak. Úgy neveltek, hogy tisztelettel bánjak a pénzzel. Még most is, hogy olyan sok van belőle. Mikor a hotelben vagyok, elkerülöm a minibárt” – vallotta be töredelmesen.

Később hozzátette: „Persze megengedhetném magamnak, hogy megvegyek egy csokiszeletet hat dollárért. De nem teszem meg. Még mindig ugyanazt az autót vezetem, mint a sikereim előtt. Még mindig nem vettem magamnak házat.”


Kép: Fabulous Magazine

A 22 éves színésznő megpróbál ellenállni Hollywood csábításának, ugyanakkor alkalmazkodni új körülményeihez: „Az álomgyárban nagyon könnyen megy a shopping. Nemrég kipróbáltam, és nagyon tetszett.”

Mesélt új öltözködési szokásairól is: „Régen ócska göncökben jártam, amik igazából nem is tetszettek. Időközben megszerettem azt, hogy többet kell figyelnem önmagamra, hogy összeállítsam a saját öltözékemet.”


Kép: Fabulous Magazine

A szíve mélyén örökké az a fiatal lány marad, aki korábban volt: „Iszok, káromkodok, és pizzát eszek reggelire. Ez pontosan így van” – vallotta be a lány a magazinnak. A fent látható képek egyébként szintén a Fabulousnek készültek, melynek címlapján Jennifer szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek