Starity

Rachel Bilson titokban rapper akar lenni

2013. április 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Cosmopolitan áprilisi számának címlaplánya lett, a hozzá készült interjúban elárulta, Eminemmel duettezne legszívesebben.

hirdetés
Rachel Bilson titokban rapper akar lenni
Fotó: Matthias Vriens-McGrath/Cosmopolitan

A Hart of Dixie sztárja köszön vissza a Cosmo következő számának címlapjáról. A divatról, stílusáról és barátjáról, Hayden Christensenről is osztott meg gondolatokat a riporterrel, többek közt elmondta, imád kettejük számára főzni, és sokszor filmeznek esténként.

„Határozottan állítom, hogy szeretnék családot. A jövőmben szerepelnek a gyerekek is. Nagyon jó barátnő vagyok.” Ha Rachel duettezhetne valakivel, elárulta, Eminem lenne az, mivel vele bármit elénekelne. „Titokban rapper akarok lenni.”

A színésznő azt is hozzáfűzte, örül, hogy a barátja ennyire nyitott elméjű, legalábbis ha a divatról van szó, mivel még az őrült darabokat is képes felvenni. Az interjúhoz fotósorozat is készült, amelyet Matthias Vriens-McGrath készített.


Fotó: Matthias Vriens-McGrath

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek