Starity

Cory Monteith elvonóra ment

2013. április 01. 17:05   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee című sorozat sztárjának menedzsere március 31-én adott ki egy nyilatkozatot, miszerint Cory önként drogelvonóra ment.

hirdetés
Cory Monteith elvonóra ment

Nem ez az első alkalom, hogy Corynak drogproblémái adódnak és ezért szakemberek segítségét kellett kérnie. Egy 2011-es interjúban már beszélt arról, hogy 19 éves korában részt vett egy rehabilitációs programban.

Azonban úgy tűnik, hogy a sztársággal járó nyomás nem tett jót neki, és újra a függőséggel küzd. Elmondása szerint azért is döntött úgy, hogy önszántából ismét elvonóra megy, mert nem szeretné azt a példát mutatni a fitalakonak, hogy a drog teljesen rendben van és normális dolog.

Lea Michele, aki szintén a Glee egyik sztárja és nem mellesleg Cory barátnője szintén nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: „Szeretem és támogatni fogom Coryt, és végig mellette fogok állni, hálás vagyok és büszke, hogy megteszi ezt a lépést.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek