Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Justin Bieber

2013. május 24. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk első férfi szereplőjének, Justin Biebernek az öt legjobban kiválasztott, és az öt kevésbé jól sikerült szettjét vesszük most górcső alá.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Justin Bieber

Nemcsak maga Justin Bieber megosztó személyiség, hanem a stílusa is. Érdekesebbnél, érdekesebb ruhákat ölt magára egy-egy díjátadó során, így most öt legszebb, illetve öt legrosszabb szerelését mutatjuk be nektek.

A legszebb ruha-összeállítások:

Justin még igazi kisfiúként volt jelen élete első Video Music Awards díjátadóján 2010-ben. A Baby énekese korának megfelelő öltözékben lépett a fotósok elé: fekete pólóban, mellényben, nadrágban és surranókban pózolt a kameráknak. Egyedül hatalmas napszemüvegét nem értjük, de betudjuk annak, hogy sütött a nap – bár akkor is választhatott volna egy kicsit férfiasabb darabot.

Ritka alkalmak egyike, hogy a tini titánt öltönyben láthatjuk. Justin remekül mutatott ebben a Dolce & Gabbana darabban a 2011-es Golden Globe-on, bár őszintén nem értjük, hogy miért vágott minden egyes képen ilyen unott fejet. Meglehet, hogy a komoly öltözete volt a hibás és ő csak laza szerkókban érzi jól magát, de nem baj, hiszen a kritikusok betették a díjátadó legjobban öltözött sztárjai közé.

Igazán frissre és üdére sikeredett Justin 2012-es Billboard Music Awards-os megjelenése Vegasban. Egy farmer, illetve bőrhatású kabátot viselt, alatta fehér pólóval és fekete nadrággal, fehér szegecses cipője pedig Giuseppe Zanotti érdeme. Az énekes hű maradt „swag”-es kinézetéhez, de nem vitt túlzásba semmit sem, így nem csak a Top Social Artist díjához tudunk gratulálni, hanem a megjelenésének is.

Justin lazára vette a figurát Madridban, a Believe albuma népszerűsítési kongresszusán. Piros-fehér Vans pulóverét, egy fehér pólóval, egy sötétkék farmerrel és a felső színéhez illő Supra cipővel dobta fel. Természetesen azért hű maradt magához és az aranyláncokat nem tudta elfelejteni, de összességben jól nézett ki és nem esett túlzásokba.

Bieber megtestesítette a laza kaliforniai srácot a 2012-es Teen Choice Awards-on. A nyári díjátadón egy egyszerű terepmintás Dolce & Gabbana pólóban és egy hófehér Marc by Marc Jacobs farmerban tette tiszteletét. Szettjét szintén fehér Supra cipővel, illetve Ray Ban napszemüveggel dobta fel.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Justin fehérbe borult a 2011-es Grammy Awards-on. Dolce & Gabbana szmokingja majdnem segített is a kanadai énekesnek, hogy a jól öltözöttek listáján szerepeljen, de sajnos annyi bizony hibádzott a szettben, hogy az öltöny és a nadrágja is legalább egy – ha nem kettő – mérettel nagyobb volt nála. Nem baj, Bieber. Majd legközelebb.

A 2011-es VMA-n csupán a fekete Yves Saint Laurent zakója volt elfogadható, ezen kívül még szót sem érdemel a kinézete. A stréber szemüvegtől elkezdve, a hatalmas aranyláncokon keresztül, a piros, trottyos gatyán át, egészen a párducmintás surranókig, az egész megjelenés egy áprilisi tréfának is elmenne, na de nem a vörös szőnyegen. Sőt, a bébi kígyó a kezében csak még röhejesebbé teszi a szettet.

Miután 2011 elején összejött Selena Gomezzel úgy gondolta ideje, hogy az American Music Awardson egy felnőttesebb oldalát mutassa meg kedvese mellett. A fekete öltöny már önmagában is túl komolyan festett Bieberen, de még hozzá a lenyalt haj egyszerűen borzalmas. Biztos Selena oldalán férfiasan szeretett volna mutatkozni, de ennek a fogalomnak még a közelében sem járt.

2012-ben Justin felléphetett a Victoria’s Secret nagyszabású bemutatóján New Yorkban. A rózsaszín szőnyegen már kicsit fáradtnak tűnt, kinézetét pedig szettje se dobta fel. Mindössze három szó jellemezte aznap este: bőr, bőr, bőr. Az énekes kicsit túlzásba vitte az anyagot.

Biebs hatalmas sikereket ért el a 2012-es AMA-n – legalábbis zenei téren, a ruhája ugyanis már hagyott némi kivetnivalót maga után. A fekete bőrtrikó és nadrág a Kemal + Karla érdeme és eddig semmi baj nem lenne a megjelenésével, de Justin ismét keverte a stílusokat: bőrszerkójához egy pamut Dior kardigánt választott, amit egy piros szegecses Unif cipővel és csillogós gyémánt karkötővel párosította, amit Loree Rodkin tervezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek