Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. április 03. 13:01   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van, aki új hajszínnel tündököl, valaki pedig piercingekkel mutatkozott. De vajon milyen csodákat rejt még Demi Lovato új albuma, és mivel tudja bedobni magát utoljára a britek egyik kedvenc sorozata?

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Ashley Tisdale hajszínt váltott

A Horrorra akadva 5 sztárja köztudottan szeret ingázni a szőke és a barna haj között, ám most mindkét szín pártolóinak kedveskedett egy kicsit. Tincsei ezúttal „piszkos szőkében” pompáznak.


Fotó: Instagram

*

Demi Lovatóval dolgozott Cher Lloyd

Az album borítója és megjelenése után nyilvánosságra hozták a dalok listáját is, melyen bizony megjelenik a brit énekesnő, Cher Lloyd neve is. A közös dal a Really Don’t Care címet kapta, arról pedig egyelőre nincs információ, tervezik-e kislemezként kiadni, így nagy az esély arra, hogy a rajongók csak május 14-én hallhatják.

*

Orr- és nyakpiercinggel gazdagodott Perrie Edwards

A Little Mix tagjának ezúttal nem a hajáról ejtünk szót, hiszen már követni sem lehet, mikor milyen színben tündököl, ezúttal a vadonatúj piercingjei vannak a középpontban. Az egyik ékszer az énekesnő orrát díszíti, míg a másik a tarkójára került.

*

Kaya Scodelario visszatérhet a Skins utolsó évadjában

Talán már hallhattunk a hírről, miszerint a sorozat nem teljesített túl pozitívan. Futtatócsatornája ugyan berendelte a következő évadot, ám megerősítették, ez lesz az utolsó is. A hetedik évadra mindenképpen korábbi szereplőket szeretnének a rendezők, közülük pedig a legesélyesebb az Effy karakterét alakító Kaya Scodelario.

*

Áprilisi tréfa volt Lindsay Lohan terhessége

Korábban már cikkeztünk arról, miszerint Lindsay Lohan furcsa üzenetet hagyott Twitter-fiókján, miszerint terhes. Már biztos lehetünk benne, a színésznő mindezt áprilisi tréfának szánta, melynek hangot adott következő kiírásában: „Bolondok napja. Hova tette mindenki a humorát?”.

*

Stúdióba vonult Nina Nesbitt

Ugyan a brit énekesnőnek még legújabb EP-lemeze sem vásárolható meg, máris bevette a stúdiót, hogy elkezdjen dolgozni élete első albumán. A Stay Out EP egyébként semmi újdonságot nem rejteget, ugyanis a rajta megtalálható négy dal már napvilágot látott videoklip formájában.


„Az új stúdióm. Haha…”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek