Starity

Évek óta szállodában él Meryem Uzerli

2013. április 03. 20:08   |   Szerző: Viviiiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meryem Uzerli a Szulejmán című sorozatnak köszönhetően világszerte híressé vált. Gondoltad volna, hogy több éve egy hotelban lakik?

hirdetés
Évek óta szállodában él Meryem Uzerli

A török sajtó nemrég megtudta, hogy Meryem Uzerli két éve egy isztambuli hotelben éli életét, és esze ágában sincs házat vagy lakást vásárolni. S hogy miért? Az édesanyja rákban szenvedett és sok éven át a kórházakat járta, így 12 évesen, még kislányként egyes-egyedül lakott.

„Egyesek nem értik, miért szeretek hotelben lakni, de azt hiszem, a lelki békével áll kapcsolatban. Mi itt egy családot alkotunk. Reggelente elkészítem a teámat, megyek sportolni, megrendelem a reggelimet. Ha szeretnék beszélgetni, akkor úgyis találok valakit, aki meg szeretne hallgatni. Soha sem unatkozom a hotelben” – mesélte a szÍnésznő, aki azt is hozzáfűzte, hogy megtanult tökéletesen törökül, hiszen édesapja török származasú.

Meryem a Szulejmán című török sorozattal vált híressé, ami az Oszmán Birodalom fénykorát mutatja be, I. Szulejmán Szultán idejében (1520–1566).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek