Starity

Justin Bieber szerint Isten megbocsát neki

2013. április 05. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Vogue magazin szerkesztői Justin Biebert tették a májusi címlapra, az ütős fotók láttán nem is csodálkozunk azon, hogy a magazin szerkesztői a tinititánt nevezték a pop hercegének.

hirdetés
Justin Bieber szerint Isten megbocsát neki

A kanadai szupersztár, Justin Bieber a májusi Teen Vogue címlapján mosolyog vissza ránk. A hozzá készült interjúban többek között mesélt azon emberekről, akik közel állnak a szívéhez. Ennek kapcsán azt is bevallotta, nincs szüksége sok haverra, hogy boldog legyen. Sőt, legutóbb, amikor templomban járt, elaludt, de úgy gondolja, Isten megbocsátja neki bűnét.

„Rengeteg ember szokott hívogatni a munkatelefonomon, hogy meg szeretnének jobban ismerni és hasonlók, de már nem bízok meg mindenkiben. A magántelefonom pedig sose csörög, mivel körülbelül négy emberrel tartom a kapcsolatot rendszeresen. Nekem nem kell sok haver, hogy boldog legyek. Csak a közeli barátaimra van szükségem.”

És kikben bízik meg Justin? Ezt is elárulta a magazinnak. Természetesen felsorolta a szüleit, Ryan Goodot, két gyerekkori barátját Kanadából, és Lil Twistet a legjobb barátjának titulálta. „Ők nem Justin Bieberként látnak, hanem csak Justinként” – állítja az énekes.

A beszélgetés során szóba került még a Twitter, hiszen Justin a legkövetettebb személy jelenleg a mikroblogon. „Twitteren kevésszer találkozom utálatos üzenetekkel, a rajongóim kedvesek és édesek” – Míg a csiripeléseket rendszeresen elolvassa, addig a YouTube-on nem foglalkozik a hozzászólásokkal, mivel ott sokkal negatívabb visszajelzéseket szokott kapni.

Szó esett még turnéjáról, amivel azt szeretné elérni, hogy minden korosztály jól érezze magát és ne törődjön azzal, hány éves. Azt is hozzátette, hogy mindig a maximálisra törekszik és a mércét egyre feljebb és feljebb helyezi a feje felett.

Végül pedig egy érdekes történetet osztott meg az olvasókkal, miszerint legutoljára amikor templomban járt, elaludt a padon, de Isten megbocsájt neki. „Nemcsak azért tartok itt mert tehetséges vagyok, hanem mert Istennek az volt a célja velem, hogy segítsek az embereken. Nagyom spirituális vagyok... Bár legutóbb elaludtam a templomban. Régóta nem jártam templomban, és elterveztem, hogy egyik nap elmegyek, de elaludtam a padon. Nagyon mérges voltam magamra. De ez rendben van, mert Isten megbocsát nekem.”

Fotó: Boo George

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek