Starity

África Zavala fél a házasságtól

2013. április 11. 10:10   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges színésznő, África Zavala egy interjúban mondta el, hogy nagyon fél a házasságtól, bár ez nem zárja ki, hogy egyszer férjhez megy.

hirdetés
África Zavala fél a házasságtól

Hazánkban is ismert África Zavala (Árva angyal, Könnyek királynője) egy interjú során elmondta rajongóinak, hogy nagyon fél a házasságtól, annak ellenére, hogy sorozataiban rendszerint férjhez megy.

„Nem tudom, hogy mi történik akkor, amikor az ember aláírja a papírt, de én nagyon félek tőle. Nem mondom azt, hogy soha nem megyek férjhez, de a közeljövőben még csak hallani sem akarok róla” – nyilatkozta a Fórmula Espectacular magazinműsornak.

A 27 éves mexikói színésznő az interjú alatt elárulta, nem attól fél, hogy az esküvő után megváltozik az élete. „Sok esküvőn voltam már, sőt, nagyon szeretek esküvőkre járni. Nem attól félek, hogy az esküvő után megváltozik az életem. Igazából attól, hogy olyankor mi játszódik le az ember fejében, és ez nagyon megijeszt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek