Starity

A legszebb sztárok, akik elégedetlenek magukkal

2013. április 05. 19:07   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sztárság és csillogás – még ez sem elég ahhoz, hogy tökéletesen elégedett legyen magával egy nő. Lássunk hat gyönyörű hírességet, akik a siker ellenére sem elégedettek külsejükkel.

hirdetés
A legszebb sztárok, akik elégedetlenek magukkal

Bizony sokunkkal előfordul, hogy néha elbizonytalanodunk a külsőnket illetően, s a legtöbb hölgy legalább egy dolgot szívesen megváltoztatna külsején. Azonban a sztárok világában sincs ez másként. Összegyűjtöttük a legszebb sztárokat, akik még így sem elégedettek kinézetükkel.

1. Audrey Hepburn

Ki ne ismerné a valaha volt egyik legnagyobb színésznőt, a csodálatos Audrey Hepburnt? S ugyan ki gondolná, hogy saját szemében ő nem volt szép? Legalábbis fia, Luca Dotti ezt nyilatkozta édesanyjáról a Vanity Fairnek.

„Az orrát és a lábait túl nagynak tartotta, és azt is gondolta, hogy túl sovány és túl kicsi a melle. Egyszer belenézett a tükörbe, és azt mondta: »Nem tudom, az emberek miért tartanak helyesnek.«” – mondta Luca.


Fotó: DPA PICTURE-ALLIANCE

2. Victoria Beckham

Önkritikája még Victoria Beckhamnek is van. A 38 éves sztár elárulta: szeretné, ha kerekebb lene a feneke. Hogy közelebb kerüljön az általa megálmodott fenékformához, amit Gisele Bündchen birtokol, fitneszedzője kidolgozott egy külön edzéstervet számára.


Fotó: GETTY IMAGES

3. Heidi Klum

Sok nő bármit megtenne azért, hogy 39 éves korában úgy nézzen ki, ahogyan a szupermodell. Sokan nem hinnék azonban, hogy még ő maga sincs megelégedve.

„Kisebb és nehezebb vagyok, mint a legtöbb modell, a német hátsóm a túl sok krumplitól van” – nyilatkozta a Vogue-nak a német szupermodell.


Fotó: GETTY IMAGES

4. Gwen Stefani

Még Gwen is aggódik a súlya miatt: „Úgy érzem magam, mint egy kis, kövér gyerek a Narancsvidékről” – nyilatkozta egy interjúban. Ez elegendő motivációnak tűnik ahhoz, hogy fitten tartsa magát. A képre nézve viszont egyikőnk sem hinné: ez a hölgy már 43 éves.


Fotó: GETTY IMAGES

5. Paris Hilton

A botrányhős szállodalánc-örökös eddig még nem nyilatkozott magáról gyalázkodó módon – deréktól felfelé, legalábbis. „Gyűlölöm az óriási surranóimat” – mondta Hilton, s nem is csoda: A hölgy 42-es cipőt hord.


Fotó: GETTY IMAGES

6. Rihanna

„Tényleg nem szeretem a lábaimat” – mondta a 25 éves énekesnő egy interjú kapcsán. A recept igazán egyszerű: fütyülni a belső zúgolódásra, és a „szégyenfoltot” olyan gyakran mutogatni szűk ruhákban, amilyen sűrűn csak lehet.


Fotó: GETTY IMAGES

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek