Starity

Őrültnek hitte magát Ryan Gosling

2013. április 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész egyáltalán nem volt jó gyerek: édesanyjának a munkáját is ott kellett hagynia miatta.

hirdetés
Őrültnek hitte magát Ryan Gosling
Fotó: Armando Gallo

A tökéletes, érzékeny és kedves emberként számon tartott Gosling nagyon, nagyon rossz fiú volt egykor. Minderről legújabb filmje, a The Place Beyond The Pines kapcsán mesélt egy interjúban (ahol természetesen szintén rosszfiút alakít), elárulta: annyi verekedésbe keveredett már tízévesen, hogy anyja feladta a munkáját azért, hogy otthon nevelhesse.

„Nagyon rosszul érzem magam édesanyám miatt, mert ez a dolog sosem állt meg. Azt hittem gyermekkoromban, hogy meg fogok őrülni. Egyszer például épp az iskolába indultam, amikor láttam, hogy megütnek egy kissrácot. Odamentem, láttam, ahogy ömlik az arcáról a vér, és nem tudtam másra gondolni: »Nekem kell egy motor.« Valami nagyon el volt szúrva az agyamban.”

Nyilvánvalóan a színész sosem ejtette ezt a bad boy imidzset, ugyanis számos filmjében alakított hideg és távolságtartó férfit – ráadásul nagyon is jól állt neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek