Starity

Kim Cattrall még mindig szexi

2013. április 06. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár legismertebb szerepében kissé csélcsap és temperamentumos nőt játszik, a való életben Kim egy egyszerű nő – állítja magáról.

hirdetés
Kim Cattrall még mindig szexi

Aki olyan gyakran és szemérmetlenül ugrándozik a kamerák előtt az ágyban, és még mindezt élvezi is, ahogyan  Kim Cattrall, az akarva-akaratlanul is kivívja magának a szexbomba jelzőt. 2004-ben a Szex és New York című sorozat egyik kulcsszereplőjévé vált, amelyet 2008-ban és 2010-ben két mozifilm követett.

Azóta eltelt egy kis idő, s ez alatt Kim betöltötte az 56. életévét is. A Woman and Home magazin interjújában elárulta, hogy még mindig szexbombának érzi magát: „Amikor 40 éves lettem, azt gondoltam: »Soha többé nem szerepelhetek szexi sorozatban.« De most, majdnem 20 évvel később, még mindig működik.”

A színésznő indoklása a következő: „Úgy gondolom, ez azon múlik, hogy mennyire törődöm önmagammal. Ez diétát, sportot és stresszcsökkentést foglal magában. Szívesen viccelődöm azzal, hogy én már 1974 óta diétázom, ami alapjában véve stimmel is. Szeretek enni, de természetemnél fogva nem vagyok vékony alkatú. Főként ebben a korban, hiszen jó étvágyam van.”

De vajon a férfiakhoz is ilyen jó étvágya lenne? Kim 2009-ben vált el férjétől, a szakács Alan Wyse-tól, s ezelőtt már három alkalommal volt férjnél: 1977–79 között Larry Davis, 1982–1989 között Andre J. Lyson a férje, akiven Frankfurtban éltek, ahol megtanult folyékonyan beszélni németül. Majd 1998 és 2004 között az audio designer, Mark Levinson neje volt.

„Nem igazán keresgélek a férfiak között. De amit értékelek, az az intelligencia, a humor és olyan temperamentum, ami passzol az enyémhez. Nem vagyok túl lobbanékony. Elegendő fel és le van a hivatásomban. Privátban teljesen egyszerű vagyok” – nyilatkozta Kim.

Talán megrémül az erősebbik nem Kim határozottságától? Kim szerint erről inkább őket kéne megkérdezni, bár tény, hogy egy erős nő közelsége sok férfit zavarba hoz. Kim azt is elárulta: „A férfiak az életemben emberként és nőként kezelnek, nem a karakterként, akit játszom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek