Starity

Étkezési zavarral küzd Amanda Bynes

2013. április 06. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos, ám olykor bajos színésznő nemrégiben a Twitteren vallotta be követőinek: sokakhoz hasonlóan ő is étkezési problémákkal küszködik.

hirdetés
Étkezési zavarral küzd Amanda Bynes

A Miről álmodik a lány? sztárja a népszerű közösségi oldalon tette közhírré, miszerint igen komoly probléma nehezíti meg mindennapjait.

„Étkezési zavarral küzdök, így ez egy nagyon nehéz időszak számomra, hogy mindig vékony maradjak” – olvashatták követői április 4-én, egy nappal a sztár 27. születésnapját követően. A színésznő nem részletezte, hogy miben is áll a problémája, sem azt, hogyan kívánja azt megoldani, így sokak számára úgy tűnhet: csak a figyelmet szeretné magára felhívni újra.

Mindazonáltal Amanda csillaga manapság a problémás sztárok között „tündököl”, rajongói mégis reménykednek abban, hogy valamiképpen még megmenthető és újra egyenesbe kerülhet az élete, ahogyan annak idején Britney Spearsnek is sikerült újra a csúcsra kapaszkodnia a gödörből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek