Starity

Barbie-baba készült Katalin hercegnőről

2013. április 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már oly sok sztár, Kate Middleton is megihlette a rajongókat és játékgyárakat, így elkészült a cambridge-i hercegnő apró másolata.

hirdetés
Barbie-baba készült Katalin hercegnőről
Fotó: Jason Merritt / Getty Images

Mialatt a hercegnő a Dumfries Házat látogatta Ayrshire-ben, Skóciában, azalatt az idő alatt egy fiatal csodálója megmutatta a várandós kismamának a róla mintázott Barbie-babát, azonban Katalin nem látott sok hasonlóságot közte és hasonmása között.

„Ó nem, ez én vagyok? Ez tényleg én lennék? – kérdezte nevetve a 11 éves Dayna Millertől, majd még hozzátette: Valóban így néz ki a hajam?”

Dayna elárulta a Mirror magazinnak, hogy sikeresen megnyugtatta Cambridge hercegnőjét, miszerint ő sokkal csinosabb, mint a baba, Katalin pedig csak nevetett és nagyon boldognak tűnt a baba és fiatal rajongója láttán.


Fotó: Jason Merritt / Getty Images

Ezt megelőzően egyébként – mivel a 86 esztendős Erzsébet királynő egészsége nincs éppen a topon, és szívproblémákkal küzd – a napokban elárulta a várandós Katalin hercegnőnek, hogy mit is szeretne utolsó útján.

Kate már megtanulta, hogy Őfelsége olykor rosszullétekre panaszkodik, illetve minden korábbi figyelmeztetés nélkül megszédül. Egy ilyen alkalommal épp a hercegnő volt az, aki ágyba segítette a királynőt, és egy igen komoly beszélgetés bontakozott ki közöttük. Orvosai nem tudnak rájönni hanyatló egészségének eredetére, így azt kérte: temetése az Anyakirálynő 2002-es búcsúztatására hasonlítson, és a felvonulók serege ugyanazt az ösvényt járja be, mint amelyet a két évvel ezelőtti hercegi esküvőn.

A királynő azt a javaslatot kapta, hogy vonuljon vissza és töltse pihenéssel a napjait, azonban ő ezt hevesen visszautasította. Kijelentette, hogy haláláig szeretné kormányozni hőn szeretett országát, mivel egyáltalán nem kedveli menyét, Camilla Parker-Bowlest, és nem szeretné a trón közelébe engedni, míg él, valamint szeretné, ha unokája, Vilmos kilépne apja árnyékából és ő emelkedne a brit trónra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek