Starity

Rendőrt hívtak Selena Gomezhez

2013. április 08. 13:01   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez édesapja agyonlőtte az édesanyját – ezzel a szöveggel telefonáltak be a 911-nek.

hirdetés
Rendőrt hívtak Selena Gomezhez
Fotó: Adidas

Nem egyszer cikkeztünk már arról, hogy egyes emberek mennyire szeretnek a 911 vészhelyzeti segélyhívásával szórakozni, mások nevében. Most Selena Gomez esett áldozatul, ugyanis egy meglehetősen morbid bejelentéssel telefonáltak be vele kapcsolatban.

Az ügyről, miszerint Selena édesapja és édesanyja nagy veszekedésbe kezdett a lányuk lakásán, a TMZ számolt be. Az állítólagos eset pedig tragédiába torkollott, ugyanis az édesapa agyonlőtte az édesanyát, s a házat is fel akarta gyújtani. Emellett azt is hozzátették, hogy az apának 20 darabos fegyvergyűjteménye van.

Egy forrás elárulta a TMZ-nek, hogy nagy hajsza után a rendőrségnek sikerült nyakon csípnie a csínytevőket, az meg már csak hab a tortán, hogy nem sokkal a Selena-incidens előtt Justin Timberlake házához is kihívták a rendőröket, mert négy ember betört a házába, és lövöldözni kezdett – ez ugyancsak kacsának bizonyult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek