Starity

Selena Gomez hisztirohamot kapott

2013. április 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez nem bírta a rengeteg figyelmet, ami rá irányult a Spring Breakers forgatásán és teljesen kikelt önmagából a kamerák kereszttüzében.

hirdetés
Selena Gomez hisztirohamot kapott

Selena Gomez csak most hozta nyilvánosságra, hogy amikor legújabb filmjét, a Spring Breakerst forgatták hisztirohamot kapott a helyszínen, mivel túl nagy volt rajta a nyomás.

Volt egy kisebb hisztirohamom a forgatáson. Túl sokan figyeltek rám, a fotósok, a több száz rajongó és mindannyian bikiniben voltunk a medence mellett. Túlterheltnek éreztem magam a szerepem miatt, és a közönség körülöttünk csak rontott a helyzeten. Ugyanakkor tudtam a szívem mélyén, hogy biztonságban vagyunk, de ki kellett adnom magamból a feszültséget, nem bírtam továbbmesélte a színésznő őszintén a The Guardiannek.

Selena mellett megszólalt a dührohamról a film másik sztárja, Rachel Korine is: „Harmony (a film rendezője) odament Selenához és azt mondta »folytasd tovább amit csinálsz, akkor is, ha most nem színészkedsz. Pontosan így kell kiakadnia a karakterednek is. De, ha egy kis egyedüllétre van szükséged, holnap újra megpróbáljuk ezt a jelenetet« végül Selena kiment lehiggadni pár perce majd visszajött és tökéletesen eljátszotta a jelenetet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek