Starity

Sikerrel jártak a Vámpírnaplók sztárjai

2013. április 07. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tüdőátültetésre váró torontói rajongón sikeresen végrehajtották az életmentő műtétet, hála Nina és Ian kampányának.

hirdetés
Sikerrel jártak a Vámpírnaplók sztárjai

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Nina Dobrev és Ian Somerhalder egy videoüzenettel örvendeztették meg tüdőbetegséggel küzdő torontói rajongójukat, Kayla Bakert, akit nem sokkal ezután meg is látogattak, majd a héten sor került a műtétre is.

A 14 éves lánynak új tüdőre volt szüksége, a Vámpírnaplók két sztárja pedig biztosította őt arról, hogy mellette állnak a nehéz időszakban és rajongóikat is mozgósították, akik a Run aLung nevezetű oldalon keresztül tudnak segíteni, hogy valóra váltsák két álmát: megvalósuljon a tüdőtranszplantáció és összegyűljön 10.000 dollár a SickKids Alapítvány számára.

A húsvét környéki látogatás során közös képeket is csináltak, melyeken Kayla hatalmas mosollyal az arcán látható. Nina és Ian a közösségi oldalakon tartják Kaylával a kapcsolatot és adnak tájékoztatást állapotáról is, ráadásul itt számolt be a színésznő arról is, hogy sikeresen végrehajtották a kislányon a műtétet: „Gratulálok Kaylának és családjának. Megmenetették az életét. Fülig ér a szám”

Emellett Kayla Facebook-oldalán részletes tájékoztatást is adtak, hogy a transzplantáció sikeresen végre lett hajtva és immár a normális tizenévesek életét élheti. Nina pedig elárulta, hogy ő is vállalkozott donornak és ezt bárki megteheti, így bármikor megmentheti mások életét és hálás annak a családnak is, akik felajánlották a szervet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek