Starity

Sarah Hardingot letartóztatták

2013. április 08. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Girls Aloud énekesnőjét letartóztatták, mert nem állt meg a rendőr felszólítására.

hirdetés
Sarah Hardingot letartóztatták

Az egykori Girls Aloud lánybanda énekesnőjét, Sarah Hardingot akár el is tilthatják a vezetéstől, és súlyos pénzbírságot kell fizetnie, miután kiszúrták, hogy vezetés közben telefonált, majd a rendőri felszólítás ellenére sem állt meg.

A Metro beszámolója szerint az énekesnőt a londoni Holborn rendőrőrsre vitték be csütörtökön. Egy meg nem nevezett forrás elmondta a Sunday Mirror riporterének: „Sarah egy terepjárót vezetett, amikor egy rendőr észrevette őt és megpróbálta megállítani. Intett neki, hogy álljon meg, de Sarah továbbhajtott az úton, ahol nem sokkal később mégis kénytelen volt megállni. Az út szélén beszélt a rendőrökkel egy ideig, mielőtt letartóztatták. Sarah természetesen nagyon fel volt dúlva a letartóztatás és a büntetés miatt. Komoly vádakkal kell szembenéznie.”

Hardingra vár egy ezerfontos bírság, és valószínűleg a jogosítványát is elveszíti, amiért vezetés közben beszélt a mobiltelefonján, és további ötezer fontot kell fizetnie, amiért nem állt meg a rendőr felszólítására. A 31 éves énekesnőnek április 16-án kell megjelennie a bíróságon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek