Starity

Leona Lewis beszólt a szervezőknek

2013. április 07. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő nyíltan ostorozta a legnagyobb brit lóverseny szervezőit, amiért nem gondoskodnak megfelelően az állatokról.

hirdetés
Leona Lewis beszólt a szervezőknek

A világhírű esemény, az évenként megrendezett Nagy Lóverseny idén április 6-án zajlott le az Aintree Lóversenypályán, Liverpool mellett. Azonban a szervezőknek az állatvédők tüntetésével kellett szembenézniük, akik azért gyűltek össze, hogy nemtetszésüket fejezzék ki, amiért számtalan lovat el kell altatni, miután megsérülnek a versenyen.

A számos biztonsági rendelkezés (például puhább sövény) ellenére már a verseny előtti edzésen két ló is meghalt.

Leona Lewis, a lelkes állatvédő és a The Body Shop reklámarca (ez a kozmetikai cég nem alkalmaz állatkísérleteket a termékeinek megalkotása során) egészen feldühödött a hír hallatán, és a Twitteren ki is öntötte a szívét.

„B**sszátok meg a versenyt. Mi lenne, ha kiiktatnánk ezeket a s*ggfejeket, akik futtatják ezeket a szegény lovakat? Ki nem állhatom ezt a sz*ságot” – fejezte ki magát Leona, nem éppen finomkodva.

A szombati versenyen negyven ló lépett a pályára, és végül szerencsére mindegyik megúszta sérülés nélkül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek