Starity

255 millió forintot nyert egy magyar játékos

2013. április 08. 13:01   |   Szerző: Hirdetés

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen nyeremény pottyant a 40 éves I. Z. ölébe néhány hete, amikor alacsony tétekkel játszva nyert több, mint 255 millió forintot az egyik legnagyobb európai online kaszinó játékán.

hirdetés
255 millió forintot nyert egy magyar játékos

A valaha volt legnagyobb magyar online kaszinó nyereményt vitte el az Unibeten I. Z., akinek 250Ft-os téttel sikerült a cég Alice in Wonderland nyerőgépének jackpotját megnyernie, ami 255 696 416 Forint volt!

A szerencsés I. Z., aki egy hónapja nyitott számlát az egyik legnagyobb európai cég magyar nyelvű oldalán, így nyilatkozott csodálatos nyereményéről:

„Nemrégiben volt egy balesetem és csak néhány napja jöttem haza a kórházból, amikor unalmamban befizettem a számlámra. Nekiálltam játszani, majd egyszer csak látom, hogy nyertem. Nem is nagyon hiszem el. Az utóbbi időben nem volt szerencsém semmivel, de ez az összeg a lehető legjobbkor jött. A családomra fogom költeni a nagy részét, és persze jó lenne elmenni nyaralni is, de még nem is nagyon tudom, mihez kezdjek ennyi pénzzel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek