Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. április 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Könnyekben törtek ki Justin Bieber rajongói, Amanda Bynes, Megan Fox és Dakota Fanning is stílust váltott. Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Könnyekben törtek ki Bieber rajongói

Justin Bieber újra alkotott! Kétórás késéssel érkezett meg egy németországi koncertjére április ötödikén, rajongók ezrei osztották meg kétségbeesett üzeneteiket a Twitteren.

„Justin elkésett a tegnapi koncertről, láttam, amint lányok tucatjai sírnak, mert haza kellett menniük, nem voltak tizenöt évesek sem!” – írta egyikük. A fiatal rajongóknak az esti szórakozás nyilvánvalóan időkorlátok közé volt szorítva, így nemcsak nem látták kedvencüket, de potyára vettek maguknak koncertjegyeket is.

*

Hidrogénszőke lett Amanda Bynes

Amanda – aki nemrég elárulta, étkezési problémákkal küszködik – frissen festett loknijait a tegnapi nap folyamán mutatta meg a fotósoknak, bár a rajongókat ez nem hozza lázba: sokkalta inkább a két arcpiercingjén vannak kiakadva.

*

Lindsay Lohan elfelejtette a tárgyalást

Tipikus Lindsay: az április nyolcadikai bírósági tárgyaláson nemes egyszerűséggel elfelejtett megjelenni. Ezúttal azért kellett volna bíróságra mennie, mert a Grigor Balyan nevű fotós állítja, ő ütötte el 2010-ben egy nightclub előtt.

A TMZ szerint a sztár ügyvédje megpróbált kapcsolatba lépni a fotóssal, mivel már múlt héten tudták, hogy LiLo nem fog tudni részt venni a tárgyaláson. A bíró újabb időpontot tűzött ki, ha akkor sem jelenik meg a Los Angeles-i bíróságon, kemény pénzbüntetésre számíthat – amit, tudjuk, nem fog tudni kipengetni.

*

Vörös lett Megan Fox

A Transformers sztárja is csatlakozott a vörösek klubjához, a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren kapták lencsevégre a fotósok április negyedikén, amint vadonatúj frizurájával épp a járatára igyekezett.

A színésznő legújabb filmszerepe kedvéért festette át loknijait: most kezdődik ugyanis Michael Bay élőszereplős Tini Nindzsa Teknőcökjének a forgatása.


Fotó: Jason Merritt/Getty Images; Campos/X17online.com

*

Alexander Skarsgård: „Nem vagyok szexszimbólum!”

A színész a Disconnect premiervetítésén vett részt tegnap a SVA Színházban New York Cityben. A 36 éves színész örömmel nyilatkozott a riportereknek, elmondta; a legfontosabb, hogy az ember hű maradjon a karakteréhez, de nem nyugtalanítja a tény, mennyien megőrülnek érte a True Blood miatt.

„Őszintén szólva nem gondolok erre. Színész vagyok, nem egy szexszimbólum!”

*

Dakota Fanning rózsaszín tincseket újított

Az Alkonyat sztárját csütörtökön kapták lencsevégre New York Cityben legújabb frizujával. A 19 éves színésznő szőke hajtincsei végét pingáltatta át rózsaszínre legújabb filmszerepe kedvéért, mely szeptemberben kerül a mozikba Jesse Eisenberg főszereplésével.

*

Diane Kruger lett a Chanel Beauty új arca

A 36 éves színésznő korábban képviselte már a Chanel-parfümöket, de ezúttal a márka legújabb bőrápolási termékeit fogja népszerűsíteni.

„A természetes eleganciája, szépsége miatt Diane Kruger az egyik legragyogóbb alak a filmiparban” – mondja a divatház hivatalos közleményükben.

A kampányfotókat és a reklámokat néhány hónap múlva mutatják be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek