Starity

A The Script frontembere megvédte Jessie J-t

2013. április 09. 17:05   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TellyMix nevű angol honlap arról számolt be olvasóinak, hogy a BBC One tehetségkutatójának mentorasszonya nagy tehetség, azonban a színfalak mögött úgy viselkedik, mint egy díva.

hirdetés
A The Script frontembere megvédte Jessie J-t

Kollégája, az ír szépfiú Danny O'Donoghue a Twitteren kelt az aranytorkú énekesnő védelmére: „Telly mix= ostoba sztori Jessie-ről, ő egy angyal, semmi más.”

Az ír énekes szintén a Twitteren utasította vissza azokat a vádakat, hogy a mentorok nem foglalkoznak eleget a versenyzőikkel. „Több időt töltöttem a csapatom tagjaival, mint a családommal.”

Nem tudni, miért támadják a brit Voice mentorait, annyi biztos, hogy tavalyi csapatával igen sokat foglalkozott, Max Milnerrel és Bo Bruce-szal a mai napig tartja a kapcsolatot, és karrierjük beindításában a The Script mindhárom tagja segédkezett. Bo április végén megjelenő lemezén – a Dannyvel közösen írt nóta – az Alive is helyet kap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek