Starity

Mely mondatokat utálják a nők leginkább?

2013. április 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy rossz megjegyzés, és a nő agya eldurran – számos férfi megtapasztalhatta már. Íme, azok a mondatok, amiket jobb, ha a pasi nem mond egyik hölgynek sem.

hirdetés
Mely mondatokat utálják a nők leginkább?
Fotó: Thinkstock

Egy felmérés során ötszáz nőt kérdeztek meg arról, melyek azok a mondatok, kérdések, amelyeket feltettek már nekik, és nem szeretnék újra hallani, mert kényelmetlennek, cikinek vagy felháborítónak találták.

Az első helyre a filmekben is gyakorta alkalmazott, már-már klisé került. Jó tanács, urak: ha nem tudják eldönteni, a nő várandós-e vagy csak felszedett pár kilót, a kérdést fojtsák magukba! A „Mikor jön a baba?” ugyanis vérig sérti legtöbbjüket.

A megkérdezett hölgyek negyede vallotta azt, utálják, ha bírálják az alakjukat. „Igen, nagy a feneked!” Jobban szeretnék, ha a férfiak elkerülnék a válaszadást, még ha igazat is mondanak, hiszen az igazság fáj.

13 százalékuk mondja, a „Fáradtnak tűnsz” és a „Nyugi” szavaktól a falra másznak, őket követik azok, akik nem bírják elviselni, ha drága anyósukhoz hasonlítják őket, de a lista előkelő helyére került még az „Én aztán megmondtam!” beszólás is. Nincs szükségük arra, hogy orruk alá dörgöljék, hibáztak. Te mely mondatokat utálod a legjobban?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek