Starity

Tudatlanok a One Direction rajongói

2013. április 10. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legostobább rajongótábornak a directionereket választották, mivel azt feltételezték, az elhunyt Margaret Thatcher Harry Styles jó barátja.

hirdetés
Tudatlanok a One Direction rajongói

A One Direction-rajongók a világ legostobább emberei – jelentette ki több külföldi hírportál is. A sztárvilág nagy része az elhunyt brit politikust, Margaret Thatchert gyászolja, többen megemlékeztek róla a közösségi portálokon keresztül. Amikor viszont Harry Styles írt róla egyik tweetjében, a rajongói azt hitték, barátját gyászolja.

„Ő ki? A barátod volt?” – írta kezdetnek egyikük, majd később tucatjával érkeztek a részvétet nyilvánító tweetek, Harry számára: „Nagyon sajnálom, hogy elhunyt a barátod! Jobbulást, Harry!”

Ilyen és ehhez hasonló üzenetek százait küldték az énekesnek, a brit hírlapok szerkesztői pedig teljesen kiakadtak. Többen bírálják a directionereket, szerintük kemény oktatásra van szükségük, hiszen attól, hogy az iskolába csak melegedni járnak, a televízióból értesülhettek volna arról, ki is Margaret Thatcher.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek