Starity

Nádai Anikó félmilliót keres havonta

2013. április 10. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nádai Anikó élete örökre megváltozott, ezt pedig az RTL Klubnak köszönheti. Az Éjjel-Nappal Budapest nemcsak népszerűséget, de pénzt is hoz a számára.

hirdetés
Nádai Anikó félmilliót keres havonta
Fotó: Sóvágó Zoltán

A VV4 játékosai közül Nádai Anikónak fut leginkább a szekere a többi játékos közül, hiszen már az egyik legnépszerűbb hazai sorozatban szerepel, mely csupán nyolc hete kezdődött – képes ugyanis minden nap meghaladni az egymilliós nézőszámot a főműsoridőben.

Ez nemcsak népszerűséget, hanem anyagi biztonságot is ad Anikónak és a többi szereplőnek. A Bors információja szerint félmillió forintot keresnek havonta, persze ezért nem is keveset dolgoznak, van, hogy a forgatás reggeltől estig vagy akár estétől reggelig tart. Az Éjjel-Nappal Budapest alkotói hosszútávra terveznek, de a lány elmesélte, hogy a szereplésen kívül más tervei is vannak.

„Egyszer szeretnék egy családi házat, egy kiskutyát, és persze gyermeket is szülni. Úgy érzem, a sorozatnak köszönhetően végre azon az úton haladok, amire mindig is vágytam” – avatta be a napilap olvasóit jövőbeli terveibe az egykori VV-szereplő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek