Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. április 11. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van, aki családbővítést tervez, aki frizurát újított és akadt olyan is aki, új módszert talált ki a paparazzik ellen. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Britney Spears gyereket akar

Egy forrás elmondása szerint miután két év múlva befejezi 40 showból álló koncertsorozatát az énekesnő szeretne egy harmadik gyermeket. Brit jelenleg David Lucadóval alkot egy párt és ezek szerint kapcsolatuk olyannyira sínen van, hogy már készen áll újra teljes erővel belevetni magát az anyaszerepbe két kisfia mellett.

*

Amy Heidemann szőke lett?

A Karmin énekesnője a hét elején igen meglepő fotót töltött fel magáról a Facebook-oldalukra. A kép azért olyan érdekes, mivel Amy jóval rövidebb, szőke hajjal látható rajta, amiből azt a következtetést lehet levonni, hogy befestette barna loknijait. Azonban semmi utalást nem tettek a színváltásra, ugyanis semmilyen kommentet nem csatoltak és a napokban paparazzi képek se készültek róla és hivatalos megjelenéseken sem volt jelen, így az is lehet, hogy a photoshop áll a dolgok mögött.

*

Selena Gomez nem akar szembe kerülni a Beliberekkel

Kiderült, miért is hagyta abba exe, Justin Bieber nyilvános pocskondiázásat a Spring Breakers sztárja. Egy közeli ismerős elmondása szerint ugyanis jelenleg zenei karrierje az első számára és nem akar a Beliberek szemében sem a rossz lenni.

*

Rejtőzködik Vanessa Hudgens

A színész-énekesnő új módszert fedezett fel a paparazzik elől való bujkálásra, ugyanis legújabb ötlete szerint olyan overálban fog az utcára lépni, aminek hatalmas csukjája van és tökéletesen eltakarja arcát a szemtelen fotósok elől. A stratégiát az Instagramon osztotta meg rajongóival a „Hogyan bújjunk el a paparazzik elől. Csak hordj kezeslábast. Géniusz” felirattal.

*

Rajtakapták Katy Perry-t és Russel Brandet?

Perez Hilton információi szerint röviddel miután búcsút mondott egymásnak az énekesnő és John Mayer, az máris visszatáncolt volt férjéhez, ugyanis állítólag eléggé egymásba gabalyodva látták a volt házaspárt. Később azonban kiderült, hogy az a bizonyos szemtanú igen untakozott, mivel az egész hír kacsa volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek