Starity

Nicole Scherzinger bizarr titkot őrzött

2013. április 11. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő nemrégiben elárulta, hogy tinédzserként nem borotválhatta a lábát, mert az édesanyja megtiltotta.

hirdetés
Nicole Scherzinger bizarr titkot őrzött

Habár manapság a világ egyik legszexisebb nőjének tartják, Nicole Scherzinger tinikorában nem tartozott a legszebb és legnépszerűbb lányok közé. Szigorú édesanyja nem engedte, hogy borotválja a lábait, és attól is eltiltotta, hogy sminkelje magát. Nicole-t sokáig csúfolták az iskolában a szőrös lábai miatt.

„Konzervatív családból származom – mesélte Nicole az OK! magazin riporterének. – Iskoláskoromban nem sminkelhettem magamat. Az anyukám azt sem engedte, hogy borotváljam a lábamat! Annyira kínos volt.”

Noha a harmincnégy éves énekesnő úgy érzi, az édesanyja nagyon szigorúan bánt vele, mégis hálás ezért, mert szerinte ez tette őt érettebbé, és a saját lányával is így bánna. „Annak idején azt mondtam, hogy én soha nem fogok ilyet tenni a saját gyerekemmel, de most úgy gondolom, hogy valószínűleg ugyanezt fogom vele tenni, mint amit az anyukám tett velem!”

Nicole azt is elárulta, hogy későn érő típus volt, és fiatalabb korában nem figyeltek fel rá a fiúk. „Mindenki kicsúfolt, mert én voltam az utolsó, akit megcsókolt egy srác. Mindig nagyon szégyenlős voltam, és egy szigorú katolikus családból származom. Konzervatív nevelést kaptam, és nem viselkedhettem lazán. Az emberek tudták ezt és gúnyoltak miatta.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek