Starity

Britney a popzene legbefolyásosabb nője

2013. április 12. 09:09   |   Szerző: Isti

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AOL music szavazásra buzdította az olvasókat, hogy szerintük ki a legbefolyásosabb ember ma a zeneiparban.

hirdetés
Britney a popzene legbefolyásosabb nője

Britney Spears nyerte az AOL Music szavazását, immár hivatalosan is ő a popzene legbefolyásosabb nője! Brit megérdemelten nyert, hiszen hatéves kora óta dolgozik a szórakoztatóiparban, és 1997-ben emelkedett szupersztárrá a Baby One More Time című megaslágerével, és azóta több mint 110 millió albumot adott el világszerte.

Britney nemcsak az AOL Music szavazásán győzedelmeskedett, hiszen nemrég a pophercegnő lett a nyertes a Billboard Hot 100 March Madness szavazásán is, olyan sztárokat maga mögé utasítva, mint Beyonce, Lady Gaga, Katy Pery, Justin Bieber, Adele, Madonna és sokan mások.

Britney menedzsmentje a napokban azt is bejelentette, hogy a Las Vegas-i szerződés hamarosan aláírásra kerül, már csak a koncertek számát illetően tárgyalnak, mert Britney nem akar 40 show-nál kevesebbet adni, és az első szerződésben 35 koncert szerepelt volna. Az énekesnő ezenkívül hivatalos bejelentést tett: idén is ő lesz a Wango Tango egyik műsorvezetője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek