Starity

Jessica Alba könyve bestseller lett

2013. április 12. 14:02   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is bestseller lett Jessica Alba első könyve. A The Honest Life-ot már az első héten elkapkodták a könyvesboltokból.

hirdetés
Jessica Alba könyve bestseller lett

A 31 éves hollywoodi szupersztár, Jessica Alba, mint azt már korábban olvashattuk, új fába vágta a fejszéjét. A színészkedéstől eltérően könyvírásba kezdett, majd rövidesen meg is jelent első kötete „The Honest Life" azaz Az őszinte élet címmel. A megjelenést követően egyből az eladási lista harmadik helyén nyitott.

„Annyira hálás vagyok nektek a támogatásotokért, nagyon szeretlek titeket. Köszönöm!” – üzente rajongóinak és vásárlóinak Jessica a Twitteren.

A színésznő könyve sok tippet és tanácsot ad azoknak, akik még nem tudják, hogyan teremtsék meg harmonikusan otthonukat. Egyszerű ötleteket is olvashatunk a The Honest Life-ban, amiket olcsón és fáradtság nélkül mi is megvalósíthatunk, valamint számos tanácsot kapunk az egészséges életmódhoz is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek