Starity

Cesc Fàbregas apa lett

2013. április 12. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cesc Fàbregasnak szerda este, egy kicsivel a Barcelona - PSG meccs vége előtt megszületett az első gyermeke, aki egy kislány lett.

hirdetés
Cesc Fàbregas apa lett

Szerda este született meg a híres spanyol focista, Cesc Fàbregas és a libanoni származású barátnője, Daniella Semaan első közös gyermeke, a kicsi Lia Fabregas Semaan.

Cesc éppen meccsen volt, de amint megtudta, hogy Lia kibújt édesanyukája pocakjából egyből rohant be a kórházba, hogy megláthassa a kislányát. Később a Twitterjén írta le három nyelven -katalánul, spanyolul, és angolul -, hogy 2013. április 10-én volt élete legboldogabb napja.

A tegnapi nap volt életem legboldogabb napja, mert a kislányunk, Lia Fabregas Semaan megszületett. Ő is és Daniella is jól vannak – csiripelte a mikroblogon, másnap pedig egy képet is közzétett az Instagramon, amelyhez írt kommentben kis hercegnőjének nevezte a csöppséget és a legbüszkébb apának nevezte magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek