Starity

Ryan Gosling nem tűri a pucér Eva Mendest

2013. április 13. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan Gosling ráparancsolt barátnőjére, Eva Mendesre, hogy öltözzön fel, ha otthon vannak, a színésznő ugyanis örömmel mászkál pucéran a lakásban.

hirdetés
Ryan Gosling nem tűri a pucér Eva Mendest

Ki hinné, hogy meg lehet unni egy pucér nő látványát? Nemrég Eva bevallotta, hogy imád meztelenül járni-kelni a házban, van, hogy az ebédet is bugyiban készíti el, Ryan viszont nem örül különös szokásának, tekintve, hogy barátait sem viheti akármikor haza, mivel többször botlottak már bele a meztelen Evába.

Barátai szerint Ryan számára az első néhány alkalom olyan volt, mintha újra és újra karácsony lenne, de néhány kínos pillanat után megelégelte, hogy több haverja is látta már, milyen testtel rendelkezik barátnője.

„Rászólt, hogy illene felöltöznie. Eva persze megsértődött először, hiszen rajongói százai mondták, hogy ölni tudnának a testéért, és nem értette, Ryan mi kivetnivalót talál benne... miután többünk is találkozott vele pucéran, rájött, hogyan értette.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek