Starity

Charlie Sheen egészséges életmódra vált

2013. április 14. 14:02   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új sorozata kedvéért változtat életmódján a színész, amiben egy mesterszakács segít neki.

hirdetés
Charlie Sheen egészséges életmódra vált

Sok sztár lehet, aki az alkohol és a drogok kapcsán eszünkbe jut, s egyik közülük  Charlie Sheen. A nem épp makulátlan múltjáról ismert színész tavaly azt nyilatkozta: „Szerintem nem megyek többé elvonóra” – túl sok mindent kellene maga mögött hagynia.

Főként ezért meglepő, ha a sztár kijelenti, egészséges szeretne lenni. Charlie legújabb barátja a szakácsok sztárja, Khristianne Uy, akit Charlie és így a rajongói is nem sokkal ezelőtt K Séfnek neveztek el. Ő segít a színésznek formába jönni legújabb sorozata, az Anger Management forgatására.

A mesterszakács szerint Charlie rendkívül nyitott és jómodorú, könnyen barátkozó ember, s egy egyszerű mondatban írta le megbízója étkezési stílusát: „Mindent kipróbál.”

Időközben kedvenc italai mellé felkerült a listára egy rendkívül egészséges és – ennél fogva – alkoholmentes ital is a listára, amit káposztából, zellerből, gyömbérből és almából mixelnek össze: „Csak úgy hívjuk, a Hulk.”

Uy szerint a színésznek nem kell különösebb gondot fordítania az étkezésekre, hiszen eddig sem volt ezzel gondban, de azért megpróbálja a főétkezéseket egyensúlyba hozni egymással, hogy Charlie a forgatás alatt fitt lehessen.

A mesterszakács elárulta, hogy Charlie ismét sportol és legújabb kedvenc nassolnivalója a sós perec. Ez különösen praktikus étel számára, amivel a forgatási szünetekben ismét magához veheti a szükséges szénhidrátmennyiséget, hogy kellőképp tudjon koncentrálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek